Provider course

Tweedaagse multidisciplinair opgezette hands on cursus gericht op het aanleren van gestructureerde aanpak van onderzoek, behandeling en coördinatie.

Doelgroep: 
Gynaecologen, anesthesiologen en eerste hulp artsen of assistenten in de tweede helft van hun opleiding tot gynaecoloog of anesthesioloog. Incidenteel kunnen Verloskundigen als auditor aan de cursus deelnemen.

Doel: 
Het aanleren van gestructureerde aanpak van onderzoek, behandeling en coördinatie bij de acute opvang van obstetrische patiënten en hun (ongeboren) kind al dan niet ten gevolge van een ongeval.

Certificatie: 
bij het behalen van de cursusdoelen wordt een internationaal geldig certificaat verstrekt voor een periode van 4 jaar.

Kosten:
€ 1.545,-  Dit is inclusief koffie/thee/lunches en cursusdiner op de eerste avond, doch exclusief cursusboek en overnachting.

Accreditatie:
NVOG, NVA, KNOV 
Na elke cursus worden uw gegevens automatisch  door het ALSG Servicebureau doorgevoerd via de Gemeenschappelijke Internet Applicatie (GAIA).

Voorafgaand aan de 2-daagse face to face cursus is een e-learning module toegevoegd, waardoor  “druk”  op de cursus kan worden verminderd en de voorbereiding beter aansluit bij het hedendaagse interactieve leren. De VLE zal ongeveer 10 uur in beslag nemen.
Let op: Kandidaten die voorafgaand aan de cursus niet de gehele VLE hebben doorlopen, zullen slechts als toehoorder, en niet als cursist, aan de cursus kunnen deelnemen. Na de cursus ontvangt men in dat geval een auditor certificaat.

Ter voorbereiding op de cursus dient u het MOET Manual te bestuderen.
Tijdens de cursus zelf is hier geen gelegenheid meer voor. De studiebelasting voor het doornemen van de MOET Manual is 20 tot 40 uur en wij raden u aan tijdig met de voorbereiding te beginnen.
Dit manual is te bestellen via onderstaande link bij Cambridge University Press:
Cambridge University Press of bij www.bol.com, isbn: 9781316611296.

 

Documenten